La Fontaine på danskLa Fontaine en Françaisla-fontaine.dk

Terapeutisk Behandling

Samtale terapi og healing/healingsmassage

Samtale Terapi kombineret med healing eller healingsmassage er et terapi forløb, der tillader dig at slappe af, tænke på dig selv, reflektere over dit liv og dine udfordringer.

Behandlingen kan hjælpe dig med at få inspiration til at komme videre, finde årsager og løsninger til problemer, bekymringer eller holde kontakt med dine følelser.

Healingsmassage

Healingsmassage er en fuldkrop-massage som varer ca. 1 1/2 time. Massage er nogle lange, blide og dybe strøg, som tillader dig at slappe af. Det allierer massage teknikker til arbejdet med chakraerne og kropsenergien. Under massagen kan du opleve, at der fremkaldes følelser og ideer mens du er i en drømmende eller mediterende tilstand.

Healingsmassage kan også hjælpe mod mere konkrete fysiske smerter, som spændt nakke og skuldrer, hovedpine, smertefulde menstruationer mm. Den er ideel for at lette de fysiske spændinger hos gravide kvinder og til de nybagte mødre hjælper healingsmassage med at få harmoni i kroppen.

Healing

Healing foregår på det fysiske plan, det mentale plan og det spirituelle plan, og de tre planer er tæt forbundet med hinanden. Healing finder sted allerede under samtalen, hvor du får mulighed til at udtrykke dine problemer, dine bekymringer eller dine smerter.

Samtale terapi

Samtale terapi er en personlig samtale som tillader dig at udtrykke de spændinger og blokeringer du lider af. Den holder vi før healingsmassagen eller healing.

Børnemassage og healing

Massage er et dejligt redskab til børn, unge og teenagers. Massage og/eller healing er et udmærket kommunikationsværktøj, når børn og unge ikke kan eller ikke vil udtrykke sig. Det giver dem ro og tryghed. Jeg har haft børn og unge i behandling med meget gode resultater, og jeg har masseret mine to børn siden de var helt små.