La Fontaine på danskLa Fontaine en Françaisla-fontaine.dk

VéroniqueJeg er af fransk oprindelse, og har boet i Danmark siden 1994. Jeg er danskgift og har 2 børn.

Jeg har været bevidst om min spiritualitet og den åndelige verden, siden jeg var 15 år, og at jeg ville arbejde med healing og terapi. Min uddannelse som samtale terapeut og healingsmassør har jeg taget i Kursuscentret Kilden i Valby, hvor jeg har fulgt en 3-årig uddannelse med specialerne yoga, supervision og avancerede chakra teknikker, og senere frigørende massage. Min uddannelse som clairvoyant har jeg taget hos Joy Foundation på Frederiksberg, og siden 2006 har jeg fulgt diverse workshops og kurser på Arthur Findlay College i Stansted.

Jeg har arbejdet som selvstændig terapeut siden januar 2004. Jeg er godkendt efter Sundhedsstyrelsens regler som Registreret Alternativ Behandler (RAB) i Samtale Terapi og Healingsmassage.

I 2011 blev jeg diagnosticeret med kræft i tarmen. Efter en først behandling med kemoterapi og strålebehandling gennemgik jeg en operation i februar 2012. Jeg har brugt alternativ behandling, meditation, visualisering for at forblive positiv igennem sygdommen og behandlingen. I dag er jeg fysisk og psykisk rask takket den traditionelle vestlige medicin samt de alternative metoder og filosofi. Det har været en fantastisk psykisk, mental, åndelig rejse og læringsproces, som jeg ønsker at dele med Jer.