La Fontaine på danskLa Fontaine en Françaisla-fontaine.dk

Spiritualitet

Guddommeligheden inde i mig, det er denne lille flamme i mit indre, som aldrig vil slukkes. Det er et løfte om bedre tider, det er min guide, det er min bedste ven. Det er sikkerheden for, at uanset hvad der kommer at ske, vil jeg aldrig slukkes.

Vejledningsarbejdet som clairvoyant og medie

I vores dagligdag kan vi have det svært med at se hvor vi står, hvor vi skal hen, hvad vi skal gøre, hvilke valg er de rigtige og mange af livets andre spørgsmål.

Clairvoyance er en pause i den travle hverdag, hvor jeg giver dig en status på, hvor du er i forhold til dit private-, professionelle- og kærlighedsliv.

Jeg kan give dig nogle redskaber til at udvikle dig selv, træffe de rigtige beslutninger, så du får det bedre. Undervejs, kan jeg få hjælp af dine afdøde familiemedlemmer eller venner. I dette forløb arbejder jeg som medie.

Jeg tror på en healende selvudviklingsproces. Det vil sige, jeg vil give dig guidelines så du kan bearbejde det jeg fortæller dig.

Alle beskeder og budskaber du får fra Universet, din Guide og dine familiemedlemmer eller venner der er gået borte, er af kærlighed og omsorg. Derfor kan du være tryg ved at komme til mig.

Nyt kursus: In the Presence of Spirit

Kunne du tænke dig at opleve en hele weekend i kontakt med den åndelige verdens healende og kærlige energi?

Kunne du tænke dig at udvikle dine psykiske evner, din intuition og din erfaring i clairvoyance, kanalisering, healing og udforske dine evner til at komme i kontakt med den åndelige verden?

Jeg holder en workshop weekend i oktober 2017, hvor du vil opleve din energi, den du er, dit lys; hvor du vil se, hvad det betyder at være i kontakt med Universet og at bruge Universets spirituelle love. Vi vil træne bl. a.de følgende:
  • Meditation og visualisering
  • Øvelser, hvor du kan mærke din egen energi og den åndelige verdens energi
  • Clairvoyance og kanalisering
  • Healing og spirituel healing

Vi vil arbejde individuelt og i grupper og du vil altid være guidet i øvelserne. Du vil opleve weekenden i tryghed og sikkerhed samt hygge og fantasi.
Alle er velkomne, både begynder og øvede

Dato: 7 + 8 oktober – begge dage fra kl. 9.30 til kl. 16.30
Pris: kr. 2,200, inkl. moms. Denne pris er inkl. te, kaffe og frugter men er eksklusiv frokost (Der er gode og sunde take-aways i området). Depositum på kr. 500 skal betales senest 1 uge efter tilmelding; restbetaling på kr. 1,700 skal betales senest mandag den 2. oktober (depositum refunderes ikke ved afmelding). Betaling til konto nr.: reg. 5501 konto nr. 0 724 156 002 (Nordea) eller på Mobile Pay 2680 2155.
Sted: Klinik Mitra - Sankt Knuds vej 36,2 - 1903 – Frederiksberg C
Tilmelding: på tlf.nr. 2680 2155 eller på mail veronique@la-fontaine.dk

Har du spørgsmål til workshop, er du meget velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsener,

Véronique Thygesen

Tlf. 26 80 21 55 www.la-fontaine.dk / veronique@la-fontaine.dk